Rezerviraj

Poštovani, potrebni su nam slijedeći podaci kako bi omogućili svim sudionicima tečaja ugodan i siguran boravak pri pružanju usluge Salaša za pse. Obavezno je da nam ispunite ovaj Ugovor i na kraju s potpisom potvrđujete da iz priloga prihvaćate i razumijete sve Uvjete i pravila korištenje usluge TEČAJA koje pruža obrt Salaš za pse u vlasništvu Robert Janović.

(Upisati kratko ime tečaja, radionice i sl. kako smo oglasili na društvenim mrežama)
h.

I. VLASNIK ( vlasnik je osoba koja vodi psa na tečaju i mora biti starija od 18 godina )

II. KUĆNI LJUBIMAC ( obavezno nositi važeći dokument kućnog ljubimca )

godina
mjeseci
kg

Molimo, pročitajte naše uvjete privatnosti za detaljnije informacije.

Uvjeti i pravila korištenje usluge TEČAJA

  1. OBAVEZNO da je kućni ljubimac mikročipiran i ima važeći dokument (putovnicu) za kućne ljubimce, ( ukoliko je zakonom propisana za vrstu za koju se traži usluga )
  2. OBAVEZNO da su kućni ljubimici redovito cijepljeni protiv zaraznih bolesti i bjesnoće, tretirani protiv vanjskih i unutarnjih nametnika ( buhe, krpelji, gliste.......)
  3. Prije početka TEČAJA - Vlasnik (vlasnik je osoba koja vodi psa na tečaju i mora biti starija od 18 godina) mora popuniti i potpisati UGOVOR sa potrebnim podacima i uplatiti puni iznos za tečaj. Potpisani Ugovor je važeći samo za navedeni period TEČAJA nakon vidljive uplate na našem računu. Uplatu izvršiti u cijelosti i OBAVEZNO s opisom plaćanja ( tečaj za; prezime / ime psa ) na slijedećem linku; https://pay.vivawallet.com/salas-za-pse
  4. Vlasnik se obavezuje na posjedu ponašati prema postavljenim pravilima i razumno, i to na način kako ga voditelji tečaja upute, a na način da ne ometa druge sudionike ili korisnike skrbi i usluga na posjedu Salaša.
  5. Obrt SALAŠ ZA PSE obavezuje pružiti Vlasniku kućnog ljubimca uslugu sukladno ovim pravilima, dok se Vlasnik obavezuje za pruženu uslugu obrtu SALAŠ ZA PSE platiti unaprijed naknadu određenu Cjenikom koji je važeći na dan prijave ili rezervacije te priložiti dokaz o uplati ako zatreba.
  6. Obrt Salaš za pse ne prihvaća, niti snosi nikakvu odgovornost kod ponašanja i mogućih problema bilo koje vrste svih sudionike TEČAJA kako od strane vlasnika kućnih ljubimaca tako i za same kućne ljubimce. Vlasnik je odgovoran u punom smislu za ponašanje i sudjelovanje na našem posjedu za svog ljubimca.
  7. Voditelji TEČAJA ili vlasnik obrta mogu u bilo kojem trenutku zamoliti ili udaljiti bilo kojeg sudionika sa TEČAJA za vrijeme boravka na posjedu ukoliko dođe do nepoželjnog ponašanja vlasnika ili njegovog ljubimca i to bez mogućnosti povrata uplate ukoliko se to dešava više puta.
  8. Vlasnik kućnog ljubimca, potpisom UGOVORa dozvoljava za sebe i kućnog ljubimca fotografiranje, video snimanje za cijelo vrijeme boravka na posjedu obrta SALAŠ ZA PSE i korištenje tih materijala za objavljivanje u svrhu reklamiranja za potreba obrta Salaš za pse.
  9. Vlasnik potvrđuje potpisom UGOVORa da je upoznat sa Cjenikom i Pravilima usluga koje pruža obrt SALAŠ ZA PSE te ih u potpunosti prihvaća i razumije.