Rezerviraj

Savjetujemo Vam slijedećih nekoliko bitnih stvari radi smanjenja stresa Vašeg ljubimca...

Prije korištenja naše usluge savjetujemo dolazak sa psom na upoznavanje. Upoznavanje služi kako bi se međusobno upoznali, kako bi mi upoznali Vašeg psa te saznali određene detalje o njemu kao npr. narav, kako se ponaša s drugim psima, ljudima, mačkama te njegovo zdravstveno stanje i ostale osnove. Osim što mi upoznajemo Vašeg psa, Vaš pas se tijekom upoznavanja privikava na djelatnike Salaša i na novi prostor. Na taj način možemo pružiti individualan pristup svakom psu te mu olakšati boravak kod nas.

Da bismo pružili što bolju sigurnost Vama i našim drugim korisnicima pas obavezno mora biti čipiran, cijepljen, socijaliziran i očišćen od vanjskih i unutarnjih nametnika, pa je stoga i obavezno donijeti Putovnicu za kućne ljubimce.

Ako je pas plašljiv, reaktivan ili se ne slaže s drugim psima, postoji mogućnost dogovora za uslugu gdje bude pod posebnim tretmanom.

 

 

HRANA

Donos vlastite hrane je za svakog ljubimca najbolji izbor sam po sebi, kod promjene okoline i gubitka društva svojih vlasnika za svakog ljubimca je to stres sam po sebi, pa ako im išta može taj stres i najmanje ublažiti je korištenja hrane na koju su navikli. Stoga Vam predlažemo što je i savjet uzgajivača pasa i proizvođača hrane, (a pogotovo ako pas ima neke zdravstvene probleme ( npr. alergije, gastritis i slične probavne smetnje)  da OBAVEZNO ponesete hranu koju redovno koriste dok su u svom domu a da je nastave koristiti i kod nas na privremenom smještaju. Na ovaj način izbjegavate višestruke moguće zdravstvene komplikacije, ujedno i moguće troškove mogućeg naknadnog liječenja i stvarate manje stresa.

 

 

Igračke i ležaljke

Preporuka je da im slobodno ponesete omiljenu igračku/ žvakalicu,a koje moraju biti čiste i uredne u protivnom ih ne možemo zaprimiti. 

( ležajevi / razne tkanine nisu dozvoljene donositi na naš posjed ).

 

Rezervacije

Termine rezervirajte na vrijeme preko naše stranice ili dođite osobno kod nas.

 

Još nekoliko korisnih preporuka

Kako biste bili sigurni da je vašem ljubimcu udobno u smještaju, morate prethodno dobro razgledati budući smještaj. Prilikom posjeta  i razgovoru s vlasnicima trebali biste dobiti odgovor na sljedeća pitanja:

  1. Jesu li prostorije gdje će boraviti ljubimac svijetle i čiste?
  2. Vlada li ugodna atmosfera ili je prostor pun laveža i uznemirenih pasa?
  3. Koliko osoblja je trenutno prisutno i kakav dojam ostavljaju na vas?
  4. Kakvo je njihovo postupanje sa psima?
  5. Imaju li životinje dovoljno pristupa otvorenom prostoru?
  6. Dobivaju li psi svoju uobičajenu hranu?

 

 

Povratak kući

Napominjemo da je odvajanje i ostavljanje ljubimca nepoznatim osobama i sama promjena okoline stresna sama po sebi pa stoga je moguće da će malo biti preuzbuđeni ovih prvih nekoliko sati s Vama.
Isto tako moguće su male probavne smetnje ali se ne trebate brinuti jer su to skoro uobičajeni simptomi na uzbuđenje, promjenu okoline i povratak u svoj "čopor", vjerojatno će biti i jako žedni po povratku kući.
Važno je uskratiti vodu prvih 30 minuta dok su kod kuće. Nakon što se smiri od uzbuđenja, ponuditi malu količinu vode i nastavi pratiti njihovu potrošnju vode sljedećih nekoliko sati.

Psi koji prebrzo popiju previše vode mogu povraćati ili, u vrlo ozbiljnim slučajevima, može doći do torzije želuca.

Preporučujemo da pričekate barem cca. dva sata od trenutka kada stignete kući do redovnog obroka. Slično nuspojavama prebrzog pijenja vode, prebrzo jedenje može izazvati probleme.
Kod kuće većina pasa spava cijeli dan i spava 18 ili više sati. Pusti psa da se odmori. Ne preporučamo da ih barem na nekoliko dana vodite u park za pse ili bilo koje drugo društveno okruženje.

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama

Savjeti u slikama